Duikclub Clubduiken Lid worden Jeugdclub Contact Kalender
 

- Vulstation -


- Duikplanner -


- Opleidingen -
 
- Duikclub
Onze duikclub is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een duikbrevet, ongeacht het opleidingsniveau en/of organisatie. Deze verscheidenheid van invloeden is meteen ook de rijkdom van deze vereniging.

Wekelijks wordt er getraind in het zwembad van Beveren op donderdagavond. Er wordt rond thema's gewerkt en er is aandacht voor zowel de fysieke conditie als de duikvaardigheid met materiaal. Onze trainers hebben elk hun aanpak, wat voor een grote variatie in de trainingen zorgt. Afhankelijk van de locatie wordt er 1 op 3 of 1 keer per maand met volledige uitrusting gewerkt. Sinds 2014 trainen onze jeugdduikers op vrijdagavond in Beveren, spelenderwijs werken zij naar hun brevet.

Duiken met de club is aangenamer dan alleen met je buddy. Onze duikleiders proberen een zo goed mogelijk gevulde kalender voor te schotelen aan onze leden. Vaak gaan we naar de Oosterschelde of Grevelingen, af en toe ook eens richting steengroeves of andere locaties. Geregeld worden er na de duik nog een hapje/drankje voorzien, of brengen leden zelf iets mee om nadien gezellig samen te zijn. In de wintermaanden worden ook niet-duik activiteiten op het programma gezet of gaan we eens naar nemo33.

Regelmatig worden door onze leden korte duikreizen georganiseerd. Wij hebben bijvoorbeeld ook een forum waarop deze zaken gedeeld worden, zodat mensen die een buddy zoeken voor een duikje of duikreis, gelijkgestemde zielen kunnen bereiken.

Wij stellen je voor om eens met ons vrijblijvend kennis te komen maken tijdens één van de volgende trainingen. Geef ons wel vooraf even een seintje en dan verwachten wij jou 30 minuten voor aanvang aan de ingang van het zwembad. Breng alvast jouw basisset mee (masker, snorkel, vinnen en zwembadloodgordel) zodat je meteen mee het water in kan. Mocht je nog niet over deze set beschikken, stellen wij jou deze met plezier ter beschikking.
Beveren
S&R De Meerminnen - Pastoor Steenssensstraat
9120 Beveren

Training volwassenen
Elke donderdag 20u30 - 22u (in het water van 21 tot 22u)
behalve feestdagen. Zomerstop tweede week juli - 3de week augustus

Training jeugdduikers
Elke vrijdag 19u45 - 21u (in het water van 20 tot 21u)
Behalve feest en brugdagen. Geen training in juli & augustus.


 
 
 
 

Voor ledenadministratie, documenten, duikleiders, ...

INLOGGEN leden